11 idéer för hela familjen med Hama pärlplattor

Om du är en die-hard hama pärlplattor pärlor fan, vet du att de är små, ihåliga smälta-tillsammans pärlor som kan användas för att skapa vackra och roliga mönster för en rolig hantverksaktivitet för barn, samt vackra konstverk och hantverk för vuxna.

Hama pärlor, även känd som perler pärlor, järn pärlor eller melty pärlor, kan användas för att göra roliga gåvor för familj och vänner i form av underlägg, nyckelringar, magneter och mer. Du kan köpa hama bead kit från butiker som Hobbycraft och Amazon, eller direkt på hamabeads.com. – herr talman!

Det traditionella sättet att använda hama pärlor är att placera dem på en hama pegboard och skapa vackra bilder, innan tippa dem att återanvända och börja om igen. Du kan också Trä hama pärlor att göra smycken som Armband och halsband.

Men om du vill behålla din design kan hama pärlorna strykas ihop med strykpapper (som följer med satsen) så att den fullständiga designen kan tas bort från pegboard och hållas.

Du kan också limma hama pärlor till hushållsartiklar eller föremål för att göra dem snyggare. Det finns en mängd hama bead idéer som hela familjen kan engagera sig med. Vi har valt ut några av våra favoriter nedan…